tisdag 2 mars 2010

samba

Nästan 2 veckor har gått efter lite sportlov från bloggen! Har en del att skriva om med bland annat från a-lagets playoff resor och johan åhmans dribblingar!

- Måste börja med att johan åhman fick återigen ett skott med självförtroende då han gjorde sit snyggaste mål i karriären efter att gjort en coast-to-coast!

- Kalle nilsson, hade ingen vidare dag i lördags, sägs att det var fel på bladet! bekräfta???

- Oskar karlsson gjorde mål mot mjölby på sekunden till 1a periodens slut! iskallt säger oskar som i dagsläget kallas för curling oskar då han är gjord av glas och får ont när han ramlar på isen! det är curlingens vanligaste skador!

- Adam hill gjorde en mycket fin tabbe i gårdagens träning! Han skulle hoppa över sargen och på isen, men på något sätt fastnade han med foten och ramlade på huvet!

- Flash gjorde inte mycket på gårdagens träning, men han fick 1 skott på foten av tosse! sedan sa han till kjell att johan åhman är lik Alexander Radulov! Kjelle svarar. - Å jävlar det är ju sant!

- simon smuelsson stod i mål på gårdagens träning och släppte väl in drygt 7 puckar(seriöst)

- imorgon blir det intern match och då kmmer det även lite fakta om lite tabbar från playoff resan!
försmak= hemresan i lördags blev det att dricka bort förlusten, den som drack mest var den som var yngst! rytting, när vi kom till KN, så säger rytting=

-Bor du här blixt?
-Nej, Kalle bor här svarar flash
-BOR DU HÄR BLIXT?
-Kalle bor här sa jag!
-Varför ska jag festa med Kalle Nilssons föräldrar!

varför jonte?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar