tisdag 30 mars 2010

ÅHUS 2010















Ja! Nu framöver kommer bloggen också skrivas lite av lite medlemmar av No Shame Just Pain.

Förfrågningar håller på och skickas ut och det kommer att bli spel och fest i åhus!

Fakta om laget!

sommaren 2007 åkte några ovetande tonåringar ner till åhus för att spela en beachfotbollsturnering! Turneringen är Nordens största turnering. Vi åkte ned som kompisgäng, fixat boende och dricka!

Lagmedlemmar var.

Flash
Degen(forserumare)
Blixt den yngre(Forserumare)
Edberg(Forserumare)
Klaar(Nässjö)
Carl petersson(johns bror)(spelade 2 matcher för 2 säsonger sedan i eksjö)
Jon(Nässjö)

vi spelade efter en match som beståd av världsstjärnor. Christian Wilhelmsson och Micke Nilsson och Andreas Isaksson. Den matchen drog storpublik. Vi skulle spela efter och alla stod kvar(runt 200st) när de såg oss, stack alla med regnet. det var ett fåtal personer som stod och bevittnade årets utklassning.

Vi fick stryk med 8-0 av ett gäng som spelar div.2 fotboll. vi små 15-16-17 åringar möter biffar som tagit sig långt i svenska cupen! Matchen slutade som sagt 8-0 och en av våran nyckelspelare spelade 2 minuter av 16. han bröt stortån=carl Petersson.

2a matchen kom vi in med världens sämsta självförtroende! men efter att vår målvakt kastade in 1-0 kände vi att det går vägen, slutade med en enkel seger med 2-0.

Taggade som aldrig förr går vi in i en 3e match! men motståndet dök aldrig upp. en enkel 3-0 seger på WO.

Detta räckte bara till ett B-slutspel! Efter en festfylld natt med slagsmål mot åhus-gang. misshandel och allt. går vi in i 30 graders värme och inser att våra motståndare hade åkt hem! vi vann igen på WO.

B-kvartsfinal, möter vi ett gäng som vi vinner alla dar i veckan mot, förutom denna matchen, fick stryk med hela 5-1. Varav Jon skjöt över från 1 meter!

Bilder kommer snart från första året!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar