tisdag 30 mars 2010

ÅHUS 2010

Nytt lag, nya spelare.

De spelare som inte fortsätter i vårat legendariska lag är

Degen
Blixt den yngre
Edberg

Nya spelare som är bekräftade är:

Simon
Rytting

bara fråga så finns det plats

2-3 juli med boende några dagar innan och efter på hotell.

Åhus

2a året åkte vi ned för att ha kul exakt som förra året!

men vi förlorade varje match! en riktig besvikelse
samma lag som förra året.

matcherna:

1. förlust 2-3. flash missade straff
2. 0-6
3.1-3
4. 3-8
5. ingen aning.

vi förlorade varje match! och kom sist av 32 lag

3 året och förra sommaren. åkte vi ned för att spela bättre än någonsin.

nya spelare var Johan Eklund och Andreas Nyberg. Jon platsade inte mer!

32 lag och vi var bättre än någonsin!

matcher:

1. 4-4 flash 2 mål, nyberg 1 mål ,edberg 1 mål
2.0-4
3. 2-1 flash 1 mål, edberg 1 mål
4.minns fan inte men vi vann
5.vinst
6. förlust
7. vinst

åttondel. vinst
kvartsfinal. förlust!

kom delat 5e plats! av 32 lag.

ÅHUS 2010















Ja! Nu framöver kommer bloggen också skrivas lite av lite medlemmar av No Shame Just Pain.

Förfrågningar håller på och skickas ut och det kommer att bli spel och fest i åhus!

Fakta om laget!

sommaren 2007 åkte några ovetande tonåringar ner till åhus för att spela en beachfotbollsturnering! Turneringen är Nordens största turnering. Vi åkte ned som kompisgäng, fixat boende och dricka!

Lagmedlemmar var.

Flash
Degen(forserumare)
Blixt den yngre(Forserumare)
Edberg(Forserumare)
Klaar(Nässjö)
Carl petersson(johns bror)(spelade 2 matcher för 2 säsonger sedan i eksjö)
Jon(Nässjö)

vi spelade efter en match som beståd av världsstjärnor. Christian Wilhelmsson och Micke Nilsson och Andreas Isaksson. Den matchen drog storpublik. Vi skulle spela efter och alla stod kvar(runt 200st) när de såg oss, stack alla med regnet. det var ett fåtal personer som stod och bevittnade årets utklassning.

Vi fick stryk med 8-0 av ett gäng som spelar div.2 fotboll. vi små 15-16-17 åringar möter biffar som tagit sig långt i svenska cupen! Matchen slutade som sagt 8-0 och en av våran nyckelspelare spelade 2 minuter av 16. han bröt stortån=carl Petersson.

2a matchen kom vi in med världens sämsta självförtroende! men efter att vår målvakt kastade in 1-0 kände vi att det går vägen, slutade med en enkel seger med 2-0.

Taggade som aldrig förr går vi in i en 3e match! men motståndet dök aldrig upp. en enkel 3-0 seger på WO.

Detta räckte bara till ett B-slutspel! Efter en festfylld natt med slagsmål mot åhus-gang. misshandel och allt. går vi in i 30 graders värme och inser att våra motståndare hade åkt hem! vi vann igen på WO.

B-kvartsfinal, möter vi ett gäng som vi vinner alla dar i veckan mot, förutom denna matchen, fick stryk med hela 5-1. Varav Jon skjöt över från 1 meter!

Bilder kommer snart från första året!










söndag 21 mars 2010

top 10 mål säsongen 09/10

10. Vi börjar med ett mål där lagkaptenen kalle, snappar upp en puck hemma mot skillingaryd och avslutar sådär typiskt kalle avslut. Målvaktens högra hörn.

9. Åseda borta i serien. flash får pass av kalle. vid blålinjen. passar tillbaka till kalle som spelar adam i slottet! klapp, klapp spel ala flashkalleadam.

8. Motala hemma 1a gången, får eksjö powerplay 5-3. Tosse för upp pucken, spelar eklund som dribblar i cirka 10-15 sek innan han kommer upp i slottet, där han visar prov på riktigt fint spelsinne där han spelar freddie som har öppet mål.

7. Jonte tar pucken och åker och snabba kroppsfinter som bara han klarar av. sätter den i krysset strax efter han har dribblat igenom 3 st mot åseda hemma 2a gången.

6. Adam gustavsson drar till med ett jävla slagskott i bortre kryssey mot motala 1 hemmamötet!

5. Jonte kommer återigen med denna listan! 1a seriematchen gjorde han ett fint mål. dribblade igenom alla som vanligt och skjuter i krysset!

4. Nummer 27 tjatar till sig en fin 4e plats. flash tar pucken av en kaxig idiot i gislaved och dribblar av en och passar i steget till oskar karlsson som skjuter iskallt mellan benen!

3. Adam hill gör mål mot åseda en ala grändevall fint!

2. Johan Eklund dribblar av hela sopplinköping, inte 1 gång, inte 2 gånger utan 3 gånger! sedan iskallt bjuder han på korv till målvakten som grät som en bebis för han blev ägd

1. Tyvärr grabbar! vet inte om det är skandal att det inte gjort bättre, snyggare mål eller om målet var riktigt snyggt! 1a matchen för säsongen!

Kommer flash i full fart, får en riktigt fin pass av kalle. cirka 20 meterspass! Åker på högersidan. korsar röda, vid blåa ser han backen bli lite nervös. viker in mot banan och skjuter i steget(hans specialitet). Pucken går mellan benen på backen i åseda! och rakt upp i bortre krysset! ingen skitfladder puck. Den går verkligen i krysset! flash får glädjefnatt och i båset får man 4 kommentarer som flash minns!

- Jonte säger i båset! fyfan vad snyggt
- kalle säger, värsta jag sett!
- Janne, den dagens coach säger. Det var inte med mycket marginaler den inte tog ramen!!
-Domaren sade till flash^^ riktigt fint mål!

Detta målet är flash riktigt nöjd med! ingen kan ta det målet från flash!

Flash sa direkt efter mål som var i oktober! "ÅRETS MÅL" svaret finns, fortfarande årets mål!

thank you and good night!

fredag 19 mars 2010

Gårdagens smålålagslir

Blåa= 1a 3an= Flash, Dalar, Robin
2a 3an= Henke svensson, Enok, simon (96) tror jag

andra färgen= Tosse, freddie, adam
moberg, lundin, raaby

1a bytet gör freddie mål efter en bjudning av flash. jens blixt i kassen, mycket stel.
Viberg hade tävling med flash. gick sådär. flash gjorde snabbt 3 mål. men det andra laget vann första matchen med 4-3.

2a matchen slutade med en enkel seger för de blåa. lekstuga för båda femmorna i blåa.

3e matchen, blev lam efter att flash gjort sitt 8e mål för dagen på smålagspelet. då fick viberg ont i knäet och kommer troligen vara borta veckan ut!

målligan vanns av flash med 9 mål!

- kommentar av flash! vad kan jag sga, var en sådan dag där allt gick rätt. spelar med bra spelare som robin. inte dalar han missar bara. men han gjorde 1 fint pass!

- jag gjorde 5 mål sade då dalar som avbröt intervjun!

imorgon kommer top 10 mål!

onsdag 17 mars 2010

fortsätter från gårdagens lista!

idag var det tydligen inte många som kom på den frivilliga träningen!

men det är inget som hamnar på dagens lista!

top 10 tabbar säsongen 09/10.

tack vare att det är årets säsong så kommer inte förra årets största tabbe befinna sig på denna listan. Alla vet vilken tabbe jag menar! Kosel skulle ut och stoppa pucken hemma mot mjölby! vi var 1 mål upp men han passade till fel spelare, fel lag! öppen kasse och 2 mål upp!

listan kommer här.

10. Dalar skulle tackla en liten 94a i nässjö och ramlar och bryter tummen, inte världens tabbe men håller fan klassen!

9. Tosse gör en av årets missar hemma mot motala! med öppet mål så skjuter han på nägot sätt på målvakten!

8. kanske inte tabbe men som sagt, enligt mig är det en rolig tabbe om man tänker efter! fridholm, hemma mot motala. 2 gånger är han fri mot målvakten, men båda gångerna så var det fel på klubban! åkte förbi pucken eller glömde den kan man även säga^^.

7. oja, flash är med på denna listan med! Flash vill ha fight mot motalas slovak, säger -Vi går då! 2 minuter senare har flash tröjan över huvudet och blev totalt ägd. ville ha fight men blev inget för sin egna del!

6. nummer 27 tabbar sig på hemsidan, skriver att johan lade ned j-20 karriären, men så var inte fallet! han tar en paus. helt rätt så kommer johan tillbaka!

5. svårt att komma på!!!!! eklöf skulle skjuta slagskott! missade pucken, mjölby går på kontring men kalle räddar situationen enkelt!

4. Johan åhman satsar stenhårt på en tackling i en träningsmatch mot åseda, men åker på en rejäl tackling och flyger in i sargen och blir skadad i ett par veckor!

3. Åseda borta i 1a träningsmatchen! jämnt som aldrig förr och de skjuter ett handledskott från blå, ser ut att gå en 1 meter lver målet, då sträcker martin raaby ut armen och pucken tar oturligt armen, och ett av historiens oturligaste självmål var ett faktum!

2. Johan eklund skulle försöka filma! efter alla gånger han ber flash att sluta filma. Skulle han försöka göra det själv, blev hakad ett antal 3,4 gånger sedan den 5e gången ser man johan att han orkar inte mer, och bara lägger sig ned! ILLA. lr dig av mästaren!

1. alla vet vem som kommer etta! LEDTRÅD, Cod, back, center, bra tacklare, började säsongen starkt! kan ni? ok, en sista ledtråd får ni. Tandskydd???

Freddie sjöö missar passet mot åseda, alltså han slår passet mitt i kften på en åsade spelare! freddie var på väg att byta, då¨han inser att de kontrar! 10 meter ifrån freddie är de. när han tappade sitt tandskydd. freddie försöker plocka upp det. men missar att plocka upp den! då har åseda spelaren åkt förbi och freddie efter! slutar med mål och freddies tandskydd ligger fortfarande kvar på isen!

ta allt med nypa salt! det är roligt om man tänker efter! var ju inte som simon samuelsson mot husqvarna förra året då vi tog ut målvakten och han förr upp pucken och ramlar 2 meter från målet och de skjuter in 5-3.

bubblare! alla de gånger man passat rytting som missat!

fortsätter från gårdagens lista!

tisdag 16 mars 2010

Ssongen snart slut

Ja! bara 2 veckor kvar av säsongen. Jag missade min 2a och 3e träning förra veckan då jag var på intervju i stockholm.

Såg inga matcher på cupen men hörde att det var lite lekstuga av krille och jonte!

ska ha en lista av Top 10 "He did what"!

10. Kalle Nilsson i numerärt underläge mot dalen borta! håller pucken i mittzone i 10 sek, sedan använder han sargen i ytterligare 10 sek innan han lägger ned pucken mot mål och byter!

9. Nicklas Viberg gör årets räddning mot mjölby borta i 1a omgången! överspel, direktskott. bara plocken ivägen!

8. Kalle Nilsson-Flash-Olsson mot åseda! 5/8 mål säger allt!

7. Simon Samuelsson köttade åseda spelaren! rykterna går. senast jag hörde kunde han prata, men inget annat!

6. Johan åhman, går +8 i plus/minus ligan mot linköping eller skillingaryd, dåligt minne!

5. Johan Eklunds LEKSTUGA mot hf linköping! 3 mål och en perfekt födelsedagspresent till flash!

4. 27an med sin längd. måste ju få en plats här! kom igång tack vare lite ölspel! het som aldrig förr i slutet av säsongen!

3. Alla minns vi Flash bästa höjdpunkter. javisst ska vi ha med det i denna listan!

- Tackling 1 mot dalen, dalenspelaren fick hjärtattack av en flash som höll på att döda!
- Tackling 2 mot dalens största "mesigaste" spelare, ambulansen sågs utanför hallen efter matchen!
- Årets mål redan första matchen mot åseda, stenhård handledskott i steget som sitter i bortre krysset!
- Filmningar! ingen slår flash i detta! även blivit mer hatad tack vare detta! därför inte eklund pratar med flash längre!
- Domarna hatar flash, skulle haft dubbelt så många poäng om inte domarna hade dåligt spelsinne och skippat eksjös nummer 23s poäng!

2. Jonte ryttings lekstuga med en halv skridskoskena mot åseda! gick 1+1, även då firma kalle-flash-jonte kom till!

1. Eksjö HCs bästa "he did what" går till Alla slagskämpar!

Olsson=som enbart söker slagsmål.
Flash=fick stryk av en slovak! ILLA
Jonte= liten men biffig, han tar 20 kg hantlar 5 gånger/arm

mer listor kommer imorgon!!

torsdag 4 mars 2010

flashigt sa flash

Blev inget inlägg igår pga. att ogge skrev ett kortare referat på hemsidan! men det jag anser var att blåa fuskade till sig segern eftersom de övertalade tränarna till en 3e period. Detta fick alla i gula(eller iallafall flash att det var en urladdning sen blir det en 3e perra och man var helt slut)

- Flash"kovalchuk" lekte till sig 2 mål men utsågs ändå som matchens sämsta spelare, SJUKT!!

- Adam hill gjorde 9 poäng enligt han! 1+8.

- de blåa blev extremt ägda av gula tyckte bäckman! detta sa han då han blev borttagen för en 6e utespelare och gula gick +1 på 5 minuter. Utan att tänka sig för, ägdebäckman ut sig själv!

- nya matcher nästa vecka och imorgon kommer ett kortare referat om a-lagets match idag!

tisdag 2 mars 2010

samba

Nästan 2 veckor har gått efter lite sportlov från bloggen! Har en del att skriva om med bland annat från a-lagets playoff resor och johan åhmans dribblingar!

- Måste börja med att johan åhman fick återigen ett skott med självförtroende då han gjorde sit snyggaste mål i karriären efter att gjort en coast-to-coast!

- Kalle nilsson, hade ingen vidare dag i lördags, sägs att det var fel på bladet! bekräfta???

- Oskar karlsson gjorde mål mot mjölby på sekunden till 1a periodens slut! iskallt säger oskar som i dagsläget kallas för curling oskar då han är gjord av glas och får ont när han ramlar på isen! det är curlingens vanligaste skador!

- Adam hill gjorde en mycket fin tabbe i gårdagens träning! Han skulle hoppa över sargen och på isen, men på något sätt fastnade han med foten och ramlade på huvet!

- Flash gjorde inte mycket på gårdagens träning, men han fick 1 skott på foten av tosse! sedan sa han till kjell att johan åhman är lik Alexander Radulov! Kjelle svarar. - Å jävlar det är ju sant!

- simon smuelsson stod i mål på gårdagens träning och släppte väl in drygt 7 puckar(seriöst)

- imorgon blir det intern match och då kmmer det även lite fakta om lite tabbar från playoff resan!
försmak= hemresan i lördags blev det att dricka bort förlusten, den som drack mest var den som var yngst! rytting, när vi kom till KN, så säger rytting=

-Bor du här blixt?
-Nej, Kalle bor här svarar flash
-BOR DU HÄR BLIXT?
-Kalle bor här sa jag!
-Varför ska jag festa med Kalle Nilssons föräldrar!

varför jonte?