fredag 8 januari 2010

torsdagsträningen

gårdagens träning hände inte särkilt mycket, utan det var mest taggat för match som är hemma mot gislaved på lördag!

-Assisterande tränaren jens blixt tycker att det är inte ok, att skippa träningen för att man ska plugga! speciellt då man varit ledig i mer än 2 veckor, då man har haft chansen att plugga då!

- Jag vet inte vad som hänt mig, men jag sade innan träningen att jag slog vad om att liderfeldt inte skulle dyka upp på gårdagens träning. Jag fick rätt! orsak varför har inte bekräftat!

-Firma blixt-kalle hade stor lekstuga när vi mötte röda och blåa. inte en chans kommenterar även svärmorsdrömmen samuelsson.

den andra backen johan åhman hade det dock ett svettigt 1a byte då han tappade markeringen på mardrömsspelaren ogge karlsson a.ka 27an med sin längd - gjorde mål och ner fick gula göra armhävningar!

-kjell säger också då en konstig kommentar till flash! det negativa är att du blir starkare. ???fattar ingenting

-jens blixt kommenterar målet genom att skylla på åhman att han åt kebabtallrik innan träningen därav missad markering.

-olsson taggar han även för match. han hade tydligen filmkväll i torsdags natt! ett tips. ring aldrig olsson efter 00 00.

-adam hill vart sugen han på att spela men han sa nej pga. okänd anledning.

-ska bli kul och se hur våran poängkung i laget ska göra imorgon. han vet inte riktigt hur han ska göra. Så nu är det premiär för Blixtbet. Här kan ni tippa på hur johan gör på lördag. Välkomna till Blixtbet:

Blixtbet:

1. Eklund spelar mot gislaved:1.80
2. Eklund skyller på hjälmen och kan inte spela: 2.00
3. Eklund skyller på hjälmen och kan inte spela och tittar på hv71-luleå j20:3:65
4. Eklund dissar matchen för se på hv71-luleå j20: 7.10
5. Eklund blir arg på flash pga detta: 1.30

Onsdags var det match mot HC wettern. Vår kära Johan Eklund var i hetluften och vann slagsmålet i sista minuten överlägset. Deras spelare var tvungen att ta till drastiska situationer som ta sönder johans hjälm som jag nämnde innan.

Men efter slagsmålet så skulle wettern spelaren ta upp sin klubba men han hade nog fått ett antal smällar mot huvudet så han missade klubban inte 1 gång. utan 2 gånger. Han skämdes ganska mycket i båset och när de möttes igen sa wettern spelaren

-Sämst!
-Du ja! svarar johan
-Gå och spela piano säger wettern spelaren!

ingen fattade vad han menade med det! NÅGON SOM VET???

1 kommentar: