tisdag 15 december 2009

Eksjö på spelhumör

inför matchen var det mycket tagg eftersom detta var en mycket viktig match!

Började med att snacket om adam hill ska vara med eller inte och då fick ogge som inte tränat på hela veckan byta från bänken till isen till åskådare till bänken! Utan en massa tjat! Plus där.

När vi från nässjö ska hämta johan blev vi fördröjda med 10 minuter eftersom johan eklund trodde att han var kung och det är vi som SKA följa hans tidtabell! när vi ringde satt han på toa! fick alltså vänta på johan i 10 min.

Åhman verkade taggad och ringde mig och frågade var fan vi var! Detta tagg visade sig på banan då Johan åhman var inne på 8 mål framåt och endast 1 mål bakåt!

Olsson blev anklagad att seniorspelare aldrig producerar på junior nivå! ha svarade med att göra hattrick och henke 2 poäng och kosel storspelade i mål!

Flash är på gång! 2 poäng idag!

Jonte räddade flash för andra matchen i rad! Även han belönades för ett matchstraff för detta!

Kalle nilsson visade sina kvaliteer som kapten och denne tikhonov liknande kapten sade åt alla att kasta snöbollar på flash eftersom han kom sent till samlingen!

Johan Eklund stod för dagen för 5 poäng(1+4). Uppe i 19 poäng redan! Var gör du jonte??????

Olsson gjorde en av säsongns tackling då han gör en blandnong av bentackling/höfttackling!

Nässjös ordförande var på plats i eksjö ishall och beskådade denna ishockeymatch. Vem vet vad denna har för sig där en tisdagkväll!

Visar på bra moral då linköping gör 4-5 med 5 minuter kvar! vi vnder detta och gör 4 mål!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar