söndag 20 februari 2011

Motala matchen

Ja, vi mötte motala i fredags. började sådär jobbigt som det bara kan bli. Får 4 samtal från spelare som säger att de är sjuka och kan ej spela.

bokat 1 buss, familjen L-W ställde upp å körde 1 buss, samt att anton ställde upp å körde dit med släp.

Anton ställde som sagt upp och körde till motala med släp. Blev roadtrip. Spelare var anton, ogge å rytting, samt coach flash. Hade gott humör hela vägen. Många fina artister som sjöng. Cher å dido var bättre än aldrig förr. Vi kom fram cirka 30 min efter alla då anton körde 50 km/h på 90 väg:S


Fanns lite roliga händelser från matchen.

1. Finns en spelare som gör det möjliga, möjligt. Han heter Jonatan "Jytting" Rytting. På 10 sek så gjorde han:

- 1. Årets uppåkning
- 2. Årets fint.
- 3. Årets "bakom ryggen klubba" = Hade klubban på höger hand, båda armarna bakom rryggen, tar klubban till vänster hand och:
- 4.Årets lekstuga med målvakt.
- 5.Årets miss.
- 6. Årets damp. =slog sönder klubban.
- 7. Årets bortförklaring.

2. Nisse stog i centrum då han fick friläge och skjuter i stolpen, Flash hör han skrika som en björn= 30 meter därifrån som nisse var. Pucken hamnar i hörnet och Nisse tar fart och mosar en motala spelare. =Motala spelaren spelade inte mer den matchen.=sant. Kontring motala, slutar med att Nisse fäller rytting när han siktade på ytterliggare en mördartackling och båda ramlar in i sargen och motala gör mål. HAR ALDRIG SKRATTAT SÅ MYCKET måste jag säga.

3. Eksjö skulle fått ett friläge om det inte vore för att en motala spelare tar pucken med för hög klubba. Flash skriker, ööööööö, domarn förfan. Linjedomaren föörklarar att det ej vaf över axeln, flash säger snabbt lite roligt, men på vem då, klart det det är hög klubba, det är ju ite Zdeno Chara som spelar? Linjedomaren blir arg och säger direkt, 2 min lagstraff nästa avblåsning. Flash står ovetande och skrattar,

4. Lite snack om eddie medusa får en motala spelare att börja gråta. Det är ogge som gjorde mästerverket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar