torsdag 15 april 2010

Stanley Cup dag 2!

Ännu en dag med 3 bra matcher! När dessa matcher är slut har jag rapporterat alla NHL lag utan Chicago-Nashville som går in i slutspelet på fredag natt!

Buffalo-Boston= 2-1 (1-0 i matcher)

Ett taggat Buffalo som är överlägset mot Boston på alla positioner och jobbar som ett lag! Inga spelare som sticker ut mer än andra medan Boston lever mest på målvakterna och satsar på kontringar. Slutspels hockey! Det märks. Precis ett slagsmål där 3 från varje lag fick 5 min för slagsmål! I andra pressade Boston på och fick utdelning i mitten av matchen. Detta fick Boston att känna att man verkligen har en bra chans att vinna trots att de varit pressade under stora delar av matchen. Tråkig andra halva av matchen! Boston tog ut målvakten med 2 min kvar av matchen men kom ingen vart.

1a perioden
04:52. 1-0 Thomas Vanek, assist av D. Roy.

2a perioden
09:30. 1-1 Mark Recchi, assist av Z. Chara, M Hunwick. PP
14:10. 2-1 Craig Rivet, assist av T. Kennedy.

Washington-Montreal= 2-3 e.fl. (0-1 i matcher)

Som väntat startade matchen med ett jävla tempo! Känns som enda chansen Montreal har att vinna denna matchen och serien är om bröderna kostitsyn taggar till! Vitryssarna som gör det oväntade då och då! Montreal tar ledningen på bortaplan efter att bäckström drar på sig en onödig utvisning i anfallszone! trycker fortsätter ändå! Washington pressade montreal hela matchen. Stjärnspelarna i Washington producerade inte alls. Semin, Green och Ovechkin var helt helt osynliga. tabbe av bäckström avgjorde matchen! Tjecken Plekanec avgjorde med ett fint slagskott.

1a perioden
12:36. 0-1 Michael Camalleri, assist av A. Markov, A. Kostitsyn. PP
15:33. 1-1 Joe Corvo, assist av E. Belanger, J. Chimera.

3e perioden
00:47. 2-1 Nicklas Bäckström, assist av M. Knuble, J. Carlson.
07:34. 2-2 Scott Gomez, utan assist.

4e perioden
13:19. 2-3 Tomas Plekanec, assist av J. spacek.

Vancouver-Kings= 3-2 e.f.l (1-0 i matcher)

Mitt favoritlag till att vinna Stanley Cup, går in i en tuff match mot favoriterna Vancouver. När man tippar 100 kr på att Kings ska vinna Stanley Cup, då man har chansen att vinna 19000 kr, så måste man ju bara hålla på Kings. Det som talar för de är att Frolov, Johnson och Kopitar kommer igång direkt. Kings kommer mer in i matchen tack vare målet! Annars har det bara varit Vancouver för hela slanten. Fulaste tacklingen i slutspelet så här långt stod Burrows för som givetvis gav han matchstraff för boarding. Utvisningen resulterade ett mål till Kings.

2a perioden
00:54. 0-1 Jarret Stoll, assist av M. Handzus, A. Kopitar. PP
03:09. 1-1 Mikael Samuelsson, assist av D. Sedin, S. Salo. PP
08:31. 2-1 Daniel Sedin, assist av H. Sedin.
13:06. 2-2 Fredrik Modin, assist av A. Frolov, D. Brown. PP

4e perioden
08:52. 3-2 Mikael Samuelsson, assist av H. Sedin, C. Ehrhoff.

Varför vann inte Tre kronor vann OS-guld?
- Mikael Samuelsson blev inte uttagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar